Bases del sorteig de la Shopping Night 2015 Nit Romana

Home » Campanya promoció » Bases del sorteig de la Shopping Night 2015 Nit Romana

 

flyer

 

Bases del sorteig de la Shopping Night 2015 Nit RomanaSORTEIG DE 3 OBSEQUIS:

TRACTAMENT FACIAL O CORPORAL I 2 LOTS DE VI
1 .Entre Tots els comerços  es sortejarà tres obsequis. El primer, un tractament facial o corporal  a triar pel guanyador  on també podrà escollir per fer-se aquest tractament en 4 establiments aderits a l’ ACP: Estètica Numa, Estètica Marisa, Estètica Sarai i Perruqueria Caps. El segon constarà de un lot de vi de la Cooperativa Coperelló i el tercer, un lot de vi de Bodegas El Grial.

2. Participen en el sorteig tots els clients que hagin realitzat tres compres en establiments associats a Shopping Night del dia 1 d’ agost de 2015 a horari de 20h a 00h, i que presenten  aquest tickets de compra juntament amb el Flyer de la festa Romana i els dipositin a l’ urna que hi aura a la plaça de 23:00h fins les 00:00h. És condició indispensable comprar en tres establiments diferents associats a la ACP durant la Shopping Night Nit Romana  sense tenir un import mínim de compraSi no es compleixen aquests requisits la butlleta no serà vàlida per participar en el sorteig dels 3 premis

3. Per tenir opció al premi, el client ha d’haver depositat els tickets i el flyers amb el nom i DNI a l’ urna

4. El dia 1 d’agost a les 23:59 ‘escolliran el guanyador  mitjançant sorteig d’entre totes les butlletes correctament emplenades

5. Els guanyadors podran renunciar al premi però no podran cedir-lo a una altra persona ni canviar-lo pel seu valor en metàl·lic

6. La Acceptació del premi pel guanyador suposa el seu consentiment exprés i autorització a l’ ACP en relació amb les seves dades personals perquè aquest pugui tractar-les i incorporar-les als seus fitxers amb la finalitat de reproduir, utilitzar o difondre el seu nom, cognoms i imatge en qualsevol activitat publicitària i promocional relacionada amb aquesta promoció, en qualsevol mitjà, suport o format, sense que aquestes activitats confereixin dret de remuneració o benefici, llevat del lliurament del premi obtingut, d’acord amb aquestes bases. Així mateix, el guanyador accedirà que se li faci una entrevista o un reportatge sobre la seva participació en el sorteig si així ho considera l’ ACP. La negativa a concedir el consentiment i l’autorització indicats implicaran la renúncia al premi.

7. La participació en la promoció suposa l’acceptació per part del participant d’aquestes bases i del criteri de l’ ACP pel que fa a la resolució de possibles incidències relacionades amb el concurs.

8. Aquestes bases i condicions estan subjectes a la legislació espanyola i sotmeses a la jurisdicció dels tribunals de Barcelona.

9. D’acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de dades, l’informem que les dades proporcionades per els participants passaran a formar part d’un fitxer automatitzat propietat de TOT COMERÇ.

 

 

Comments are closed.